About Me
Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum, Terima Kasih kepada anda semua yang membaca blog "Picisan Kehidupan Zaman Moden" yang tidak lah secanggih blog-blog sedia ada. Alhamdulillah, saya akan cuba lakukan yang terbaik untuk para pembaca,tuan dan puan. Blog ini akan saya cuba kongsikan tentang kehidupan zaman serba moden ini dalam agama, motivasi dan perniagaan.

Saya Nur Adli bin Mohd Nordi, pengasas blog "Picisan Kehidupan Zaman Moden" ini. Saya dilahirkan pada tanggal 09 Ogos 1986. Saya bukanlah sehebat Dr Azizan Osman, Dr Ibrahim Ahmad, Dato' Dr Fadzilah Kamsah, Irfan Khairi, Ahmad Amiruddin Mohamad dan banyak lagi insan-insan yang berjaya lain. Tetapi sebagai anak muda Islam yang berbangsa Melayu, saya terpanggil untuk mengulas dan menyampaikan dengan apa yang berlaku di sebalik nama Islam dan Melayu pada zaman kini.

Maka saya berusaha untuk membuat Blog ini supaya Saya dapat mendekati para pembaca yang bersependapat dengan saya. Sila kritik jika saya silap, dan beri sokongan jika pendapat kita adalah sama. Kita akan sama-sama renungkan. Saya tidak sempurna, harap ramai yang akan memberi tunjuk ajar. 

Terima Kasih.


BIODATA PENULIS

Nama : Nur Adli bin Mohd Nordi

Tempat Lahir : Batu Pahat, Johor

Tempat Tinggal : Pelabuhan Klang, Selangor
 
Pengalaman : 
2 tahun dalam perniagaan internet. 
5 tahun dalam I.T. 
Setahun dalam Industri Maritim.

Pekerjaan :
Pengarah Teknologi Maklumat dan Identiti Korporat

Syarikat :
Legasi Ulung Sdn Bhd (947949-K)


Mentor : 

Ahmad Amiruddin Mohammad(Jutawan Internet Networking),


Dato' Dr Fadzilah Kamsah (Pakar Motivasi),


Irfan Khairi ( Jutawan Internet),


Dr Asri Zainul Abidin (Pendakwah Bebas dan Pensyarah).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lihat Apa Info Baru